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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
23/11/2017 |
Data da última atualização: |
23/11/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FONSECA, M. J. de O.; GUIA, L. DA; WALTER, E. H. M.; SÁ, D. de G. C. F. de. |
Afiliação: |
MARCOS JOSE DE OLIVEIRA FONSECA, CTAA; LUANA DA GUIA; EDUARDO HENRIQUE MIRANDA WALTER, CTAA; DANIELA DE GRANDI C FREITAS DE SA, CTAA. |
Título: |
Comparative evaluation of two mangoes varieties for fresh cut. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: POSTHARVEST UNLIMITED FRUIT ATTRACTION, 6., 2017, Madrid. Boof of abstracts. Madrid: [ISHS], 2017. VI.P13. |
Páginas: |
p. 162 |
ISBN: |
978-84-697-6517-3 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Mango; Minimally processed; Palmer; Solid soluble; Tommy Atkins. |
Thesaurus Nal: |
titratable acidity; Tropical and subtropical fruits. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
27/11/1995 |
Data da última atualização: |
02/04/2024 |
Autoria: |
SCHUH, G. E.; TOLLINI, H. |
Título: |
Costs and benefits of agricultural research: the state of the arts. |
Ano de publicação: |
1979 |
Fonte/Imprenta: |
Washington: World Bank, 1979. |
Páginas: |
70p. |
Série: |
(World Bank. Staff Working Paper, 360) |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Why evaluate and analyse agricultural research? Difficulties inherent in evaluating and analyzing research; Some conundrums; Scope of agricultural research; The role and importance of goals; The side effects of technical change; Methods and procedures for evaluating agricultural research. |
Palavras-Chave: |
Beneficio; Benefits; Costs. |
Thesagro: |
Agricultura; Custo; Pesquisa. |
Thesaurus NAL: |
agriculture; research. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00914nam a2200241 a 4500 001 1088182 005 2024-04-02 008 1979 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aSCHUH, G. E. 245 $aCosts and benefits of agricultural research$bthe state of the arts.$h[electronic resource] 260 $aWashington: World Bank$c1979 300 $a70p. 490 $a(World Bank. Staff Working Paper, 360) 520 $aWhy evaluate and analyse agricultural research? Difficulties inherent in evaluating and analyzing research; Some conundrums; Scope of agricultural research; The role and importance of goals; The side effects of technical change; Methods and procedures for evaluating agricultural research. 650 $aagriculture 650 $aresearch 650 $aAgricultura 650 $aCusto 650 $aPesquisa 653 $aBeneficio 653 $aBenefits 653 $aCosts 700 1 $aTOLLINI, H.
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Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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